13.9.11

New in

Her er et par nye køb jeg gjorde mig idag. Begge dele er fra h&m. Støvlerne synes jeg er ret fine til 349,-, men også lidt plastikagtige som man jo kan forvente til den pris. Dog tænker jeg at de bliver lidt federe når de har fået et par skrammer og er blevet kærligt brugt nogle gange. Hvad siger i?

18 kommentarer :

 1. De er rigtig fine!! :-)

  Emma S
  www.eemmaass.blogspot.com

  SvarSlet
 2. are these H&M? they cant be!! please tell me if they are because i can't read a thing youre saying :P! They look amaaaazing!

  SvarSlet
 3. Esmee D - haha, i'm sorry! and yeah, they're both from h&m (;

  SvarSlet
 4. Great great shoes, love them!!

  www.fashiable.nl

  SvarSlet
 5. Lækre støvler! Jeg ville bare ønske, at H&M ville lave flere sko i ægte læder - de har mange pæne modeller, men jeg ville foretrække at betale lidt ekstra og få dem i læder i stedet for plastik. Fine er de nu alligevel:)

  SvarSlet
 6. Rigtig flotte :) Kig hjertes gerne forbi simonebjoernklausen.blogspot.com, tak :)

  SvarSlet
 7. Støvlerne er i hvertfald fine med den lille lukkedetalje for oven.

  SvarSlet
 8. Støvlerne er virkelig flotte!!!!!!!!!!!!!!!! :D

  SvarSlet
 9. Hvor er de fine :) Til den pris ville jeg helt klart også overveje de her: http://www.ebay.com/itm/New-Punk-Black-Leather-U-Chain-Low-Heels-Boots-UK-3-6-/250885319811?pt=UK_Women_s_Shoes&var=&hash=item8011382fb0#ht_14999wt_1141

  Dem er jeg i hvert faldet meget vild med :)

  Besøg min blog: http://caleidoscopianstyle.blogspot.com/

  SvarSlet
 10. Tak for en dejlig dag i Århus, med meget trafikforvirring og manglende stedsans :p KANON flotte billeder! knus fra "you-know-who"

  SvarSlet
 11. Hvad gav du for strikdimsen? (:

  Tag et kig på min fotoblog:
  http://fotomariaemilie.blogspot.com/

  SvarSlet
 12. Ja, den der grå én, er det også fra h&m? begge super fede!

  SvarSlet
 13. Faldt lige over jeres blog, og sikke en masse superflotte billeder! Støvlerne er rigtig fine, men er helt enig I at det vil klæde dem med lidt slid.

  SvarSlet
 14. Simpelthen smukke! Jeg er enig med Natascha Maja i, at det ville være vildt fedt, hvis H&M gad lave deres modeller i ægte læder og til gengæld til en 2-300 kroner mere, det ville jeg nemlig gerne være villig til at betale. Men mon de ikke, som du siger, bare skal slides lidt og trædes lidt til? :)

  SvarSlet