26.12.13

Dagene efter

December har været én lang prøvelse, i form af eksamensprojekt og gruppearbejde skråstreg rollercoaster ride. Så meget, at jeg nærmest ikke har mærket at det var jul. Så jeg udnytter de sidste rester af julehygge, her i dagene efter dagen, og sørger for at være sammen med familien, indånde den sidste duft af gran og drikke en masse af min fars gode kaffe.

Og så vil jeg gerne sige et lille hej til både gamle og nye læsere. Jeg er meget glad og beæret over, at i stadig hænger på, trods temmelig sporadisk opdatering. Hej!

8 kommentarer :

 1. Jeg kender det desværre alt for godt selv i år. Vi skal flytte til Norge om få dage og her har hele december stået på flytning, vi må have julen tilgode til næste år ;-)

  Men sikke gode billeder du har fået ud af dagen.

  Kh Camille.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt nok også spændende med at flytte til Norge. Held og lykke med det :)
   Og mange tak.

   Kh

   Slet
 2. this year has been tough on me too. so many things and changes and decision-should-be-made moments. ha. for all it's worth. it's the journey. i hope things are ok with you now.

  SvarSlet
  Svar
  1. All's good, hope it is with you too. And i think you're absolutely right.

   Slet
 3. Smukke billeder, smukke Mona. Jeg håber, du har haft en vidunderlig jul, og du har et mindst ligeså fint nytår i vente :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså. Tusind tak søde Rikke. Jeg håber også du havde en dejlig jul og et festligt nytår.
   Kh

   Slet
 4. Hej, I wanted to know if you remeber where this magazine shop was in Amsterdam? http://www.bloglovin.com/frame?post=2104917049&group=0&frame_type=a&blog=1250895&link=aHR0cDovL3Nzc3NzdXBlcm5vdmEuYmxvZ3Nwb3QuY29tLzIwMTMvMTIvZGFnZW5lLWVmdGVyLmh0bWw&frame=1&click=0&user=0

  I'm visiting Amsterdam tomorrow and would love to go there! Also, I really enjoy reading your blog :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I'm way too late answering this, but unfortunately i have no memory of what the shop was called or exactly where it was. Either way i hope you had a great trip to the wonderful Amsterdam. And thanks!

   Slet