13.5.13

Mandag morgen


8 kommentarer :

 1. Det fascinerer mig, hvordan et blogindlæg kan indeholde så få ord og alligevel sige så meget. Dine billeder er hele historier i sig selv, og du har sådan et overvældende fotografisk talent.

  SvarSlet
 2. Rikke altså, tusind tak for de søde ord. Du gør mig jo helt blød i knæene. Hav en dejlig tirsdag!

  SvarSlet
 3. Kære Mona.
  Jeg håber du kan hjælpe mig. Din størrelse på billeder her på bloggen er helt perfekt i min verden. Hvordan får du dem til at se sådan ud? Jeg har bikset meget frem og tilbage mellem "oprindelig størrelse" og "ekstra stor" når jeg laver et nyt blogindlæg. Men jeg kan ikke rigtig få det til at fungere, enten bliver de for store eller for små efter min smag.
  Håber du har et gyldent råd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maja.
   Det ved jeg ikke om jeg kan, men jeg vil rigtig gerne prøve. Jeg bruger iphoto og fra det program starter jeg med at eksportere mine valgte billeder i størrelsen 'stor' til en mappe eller skrivebordet. Derefter uploader jeg dem på www.photobucket.com, hvor jeg kan se, at jeg har sat den til at uploade i størrelsen 800 x 600. Og det er faktisk det. Når jeg så laver indlægget lader jeg billederne være 'oprindelig størrelse'. Håber du finder ud af det!

   Kh

   Slet
  2. Tusinde tak! det var lige det der skulle til.
   Min indstilling i photobucket stod til en alt for stor størrelse.

   http://kosmosmaja.blogspot.dk

   Slet
  3. Godt det kunne hjælpe!

   Slet