21.4.13

Hej igen

Det er længe siden. Og jeg har stadig lyst til at skrive herinde, men det har været småt med tid og motivation. En anden ting er, at Rikke ikke er med herinde mere - hun har valgt at stoppe, da lysten simpelthen ikke er der mere. Så nu er jeg på egen hånd, og jeg tror måske der skal ske et par ting herinde, så jeg kan få lidt luftforandring og komme igang igen.

Vi prøvede i noget tid at fjerne muligheden for at skrive kommentarer til indlæggene, men den funktion har jeg valgt at sætte ind igen. Selvom det nogle gange er rart ikke at skulle tænke videre over det man lægger ud, er det jo også en stor del af det hele, at høre fra jer der sidder i den anden ende. Hvis i stadig er der?

Billederne er fra en aften, hvor jeg gik en tur i det område jeg bor i. Dagen inden var jeg lige hjemvendt fra londons pulserende by-liv og det føltes ganske mærkeligt, at gå rundt i aarhus tomme gader endnu engang.


Forresten! Som i nok kan se, er layoutet herinde en del under ombygning. Indtil jeg finder ud af, at lave en menulinie øverst, ved i nok, at i kan følge bloggen på bloglovin her, og at i altid kan kontakte mig på supernovablog@live.dk.

18 kommentarer :

 1. Jeg er her i hvert fald stadig - og jeg ser frem til fortsat at følge dig (-: Skønt med kommentarfunktionen igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det vildt dejligt at høre Julie.

   Slet
 2. Love the atmosphere in these photos!

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you! Lovely to see a comment from you again.

   Slet
 3. jeg er her.
  ærgerligt med rikke, hun skriver så fint. men jeg ser frem til de kommende nye indlæg fra dig, smukke mona.

  SvarSlet
  Svar
  1. det er jeg glad for. ja, rikke skriver så hun kan tage pusten fra mig. jeg håber jeg så vidt muligt kan køre videre i samme ånd.

   Slet
 4. Du kan tro jeg stadig er her - virkelig ærgerligt med Rikke, men jeg er sikker på du nok skal få styret biksen alene. Det bliver skønt at følge med videre <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Rikke! Det er sgu rart at høre, at i stadig hænger på.

   Slet
 5. Jeg følger selvfølgelig stadig med! Synd at Rikke ikke er med mere, men du tager også de smukkeste billeder, Mona!!! Og så elsker jeg btw den nye header :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa! Ja, det er ærgeligt. Men når lysten slipper op, skal man selvfølgelig også stoppe. Åh, tak!!

   Slet
 6. Ærgeligt at Rikke stopper, men jeg er sikker på, du sagtens kan styre bloggen selv. Jeg elsker at læse med herinde, det er sådan en dejlig ro på, tid til reflektion og fordybelse. Og så er det altid skønt at se Aarhus fra nye vinkler (men det har jeg vist skrevet før ;) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Michelle. Det er sindssygt dejligt at høre, også selvom du måske har skrevet det før.

   Slet
 7. Jeg bliver bestemt også hængende - det betyder ikke rigtig noget, hvor tit der kommer en opdatering, for den er altid værd at vente på. Smukke billeder og dejlig stemning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah, det er jo så sødt, så sødt sagt. Tusind tak.

   Slet