1.12.12

Det er vinter

Jeg læser stadig Murakami, som efteråret forandres til vinter, og jeg kæmper mig igennem slud og blæst med musik i ørerne. Om morgenen til at vågne på, skruet så højt op, at det overdøver bilernes dytten, folks hosten i toget og højlydte samtaler mellem venner. Om aftenen med hovedet hvilende mod en kold busrude, eller gående igennem Aarhus belyste gader, ligeså højt skruet op, men med langsommere beat, mere famlende og drømmende tekster, der passer til min sindsstemning i mørket. Og når jeg går der, alene, med taktfaste skridt og trækker jakken lidt tættere sammen om kroppen, føler jeg mig i et kort øjeblik lykkelig på en helt særlig måde. Vinteren er her, og i gadelampernes dunkle skær, er byen smuk.

8 kommentarer :

 1. Kan du måske lave et indlæg med en masse god musik? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg gerne. Men det er lidt ét stort rod, det jeg lytter til. Samlet på min 'starred' - og andre små lister på spotify. Vil lige se om jeg kan finde på en smart måde, at gør det på (:

   Slet
 2. Vinteren er smuk, især nu, hvor puddersneen ligger over hele Aalborg og blinker i middagssolen - men yaiks, hvor er der koldt.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret. Men Aalborg i sne og middagssol lyder fint, og så er vinteren pludselig helt til at holde ud!

   Slet
 3. Love the pretty paper decoration - I've never been able to make those! x

  SvarSlet
  Svar
  1. thanks, milly. they're really easy to do, when you get the hang of it!

   Slet
 4. Love these pictures! Love the blue shade in them!

  Ps. want to win a spike bracelet from REBELSatheart.nl? take a look at my blog www.xxlynn.blogspot.com

  SvarSlet