8.8.12

These streets

Måske sidder en mor med sit lille barn på skødet derinde. Eller en ældre herre står foran spejlet i lyset fra en nøgen elpære og kører langsomt en kam igennem det grå hår. Måske sidder en flok veninder på et gammelt trægulv, med benene over kors, griner, snakker og drikker kolde øl. Eller et ægtepar skændes i et køkken, mens en lille dreng ligger og græder i en blød barneseng. Og måske i et lyst soveværelse, befinder en pige og en dreng sig, liggende krøllet ind i hinanden, i en dobbeltseng med sprøde, hvide lagner og sover, mens vinduet står lidt på klem og fra en lille sprække i de tunge gardiner, sniger solen sig ind i rummet, og får mikroskopiske støvkorn i luften til at danse.

10 kommentarer :

 1. Helt fortryllende at læse. Imponerende igen igen! Det er så hyggeligt at læse :)

  /Victoria
  www.victoriakraft.dk

  SvarSlet
 2. i må aldrig stoppe med blogningwn. kan i love mig det? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. hæhæ. det er lidt svært at love. men vi har absolut ingen planer om at stoppe, kan jeg sige :) og tak, rebecca. du er sød.

   Slet
 3. Hej Mona & RIkke :-)
  Jeg er helt vild med jeres blog! Flotte billeder, tekster - det hele :-)
  Jeg glæder mig til nye indlæg i fremtiden..

  //Olivia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Olivia. Tak herfra, det er vi virkelig glade for!

   Slet
 4. Jeg har lige et spørgsmål, som ikke har så meget at gøre med dette indlæg, men hvorfor valgte i at stoppe på bloggers delight? (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi synes ikke sitet passede til os og det vi ønskede os med bloggen, så det var egentligt en meget simpel beslutning, da det gik op for os (:

   Slet
 5. Thumbs up - i tager de mest fantastiske billeder!

  SvarSlet