1.5.12

Currently reading and currently doing

Igår har jeg kørt i hyggeligt regionaltog, med solen i øjnene og danske marker svirrende forbi det beskidte vindue. Jeg har spist en bagel og læst lidt noveller i 'Han danser på sin søns grav' af Martin Kongstad. Og så har jeg for nyligt også fået vendt den sidste side i den smukke Norwegian Wood, af den japanske herre, Haruki Murakami. Den har jeg villet læse (og se), siden rikke skrev dette indlæg. Og jeg har haft vild forårsvind i håret, da jeg for første gang nogensinde fik en tur bagpå en vens ok seje motorcykel igår. Idag har jeg helt fri, og ser frem til en slow-dag med en veninde, der gerne må indeholde sol, god mad, lidt butiks-kiggeri og masser af det der hygge. Hvad skal i mon bruge jeres første maj på?

PS. Apropos bøger. Hvis du er glad for at læse, kan jeg anbefale at oprette en bruger på den fine side Goodreads, hvor du kan holde styr på alt det du har læst, er i gang med at læse, eller gerne vil læse.

10 kommentarer :

 1. Åhh ja det er en fantastisk bog! Har stadig filmen til gode...

  Lou

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er! Filmen har jeg også stadig til gode.

   Slet
  2. Som i måske kunne fornemme på mit indlæg om filmatiseringen, synes jeg den er ret fantastisk, så I kan bestemt glæde jer. Jeg har desværre ikke læst bogen, men tror det skal være mit næste projekt (:

   Slet
 2. Fedt natbord, hvor er det købt og hvad har det kostet? :)

  - Mathildenoerlund.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er jeg også glad for. Det er fra Kartell og var en gave, så jeg ved ikke hvad det har kostet. Men mener det er købt i Illums Bolighus (:

   Slet
 3. åååh hvor lyder det hele skønt, og dejligt med det link til goodreads!

  Knus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. glad for at du kunne bruge linket! klem

   Slet
 4. Hvor har du købt bogen? Den virker til at være super god, og jeg kunne virkelig godt tænke mig at læse den.

  SvarSlet
  Svar
  1. den er lånt på biblioteket, men ellers vil jeg umiddelbart tro, at de fleste boghandlere har den (:

   Slet
 5. Tak for tippet om Goodreads;) Har du selv en bruger?

  SvarSlet