12.3.12

Sushi

Sushi og en veninde, var hvad min aften bestod af, for et par uger siden. Det var virkelig hyggeligt. Jeg vil dog sige, at jeg til enhver tid nok vil foretrække en virkelig god pizza frem for sushi. Jeg synes det er fint og sjovt med rå fisk og ris, men jeg tror allermest det er med øjnene jeg bliver tilfreds. Eller også har jeg bare ikke fået helt fantastisk sushi endnu, altså smagsmæssigt. Denne her var forresten fra Soya i Jægergårdsgade i Aarhus. Måske er der nogle Aarhus-folk derude, der kan anbefale stedet at få sushi fra?

10 kommentarer :

 1. Det ser virkelig lækkert ud, mmm.

  Min kæreste siger altid til mig; "Du kunne spise sushi døgnet rundt, hvis du fik muligheden for det" - og ja, det har han helt ret i; jeg elsker sushi. Men jeg giver dig helt ret i, at der er stor, stor forskel på smagen af sushi. Jeg bor i Kolding, og her har vi sushibaren 'Bar Sushi', som er en lille kæde - de laver efter min mening, helt fantastisk sushi. Jeg tror desværre ikke den ligger i Århus, men den er at finde i Odense og Kolding; så hvis du en dag skulle havne i en af disse byer, så kan jeg anbefale 'Tokyo' og 'San Diego' fra Bar Sushi (: Hehe. Mummenum!

  God mandag (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du lyder godt nok som en rigtig sushi-lover. Så ved jeg da hvad jeg skal have at spise hvis jeg en dag befinder mig i Kolding eller Odense! God tirsdag til dig (:

   Slet
 2. Tror også at det er mine øjne og min kamera-linse der for mig til at sige at jeg elsker sushi mere end det er min mund. Haha, har ikke prøvet så frygteligt mange sushi steder, men har hørt godt om et på fredriks alle, tror det ligger der hvor "de fire istider" i sin tid lå! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, præcis. Det er det samme ved mig, tror jeg. Men jeg har heller ikke smagt så meget sushi i min levetid, så jeg tror også jeg venter på den sushi der lige ændrer min mening lidt. Men Frederiks Alle skriver jeg mig lige bag øret. Tak!

   Slet
 3. Uhmm hvor ser det lækkert ud :-)

  SvarSlet
 4. Ej! Jeg elsker elsker elsker bare sushi!!!

  - Amalie / www.voresboble.dk

  SvarSlet
 5. Sota Sushi laver noget fantastisk sushi!

  Maria
  http://rockingwithfashion.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg har faktisk også tænkt på at prøve sota, da jeg kun har hørt godt om det!

   Slet