24.11.11

Fall

Det er meget længe siden vi har postet billeder der ikke har været vores egne. Men de her har en så fin melankolsk efterårsfølelse, at de skulle have lidt plads herinde.
Apropos efterår - man kan virkelig mærke vinteren sætte ind og min stædighed over at jeg ikke kan finde den perfekte vinterjakke er begyndt at kunne mærkes. Må nok hellere bøje mig snart. Hvad siger i, har i fundet den perfekte vinterjakke i år? Og er jeg den eneste der altid synes det er et forbandet svært projekt?

9 kommentarer :

 1. Jeg gav op i år og genbruger min varme parka. Den er faktisk bare fra H&M, kostede ikke alverden. Man ligner heller ikke ligefrem nogen superstar i den, men den er dejlig varm og så sparer jeg pengene til noget andet. For i år. Næste år tager jeg revance.

  SvarSlet
 2. årh manner, vinterjakke ræset. Jeg er så heldig at jeg har fundet nogle lækre vinterjakker i genbrug. 120 kr for 3 styks! Jeg er glad!

  SvarSlet
 3. Min bliver den samme som sidste år, er stadigvæk så glad for den! Har ikke set andre med den, gav under 700kr for den også er den dejlig varm :-)

  SvarSlet
 4. Har det på præcis måde! Mangler virkelig en vinterjakke, render rundt i min læderjakke, og i længden bliver det lidt småkoldt - har dog en kæmpe strik og en lækker cardigan fra COS inden under ;-)

  SvarSlet
 5. jeg har også ledt forbandet længe, men endelig fandt jeg den perfekte fra zara for knap en uge siden :-)

  SvarSlet
 6. Jeg bruger en god vinterjakke for 2 vinter i træk, så jeg behøver skam ikke nogen ny. Men ja - det er godt nok blevet vinter, det kan mærkes! :)

  Forresten, it is: "We are Mona and Rikke, two girls from Denmark who ARE into photography, fashion (...)" Bare en lille ting, jeg lige opdagede :P

  SvarSlet
 7. Jeg havde lovet mig selv ikke at skulle have en ny i år, men så var jeg et smut i Acne, og den lækreste kom med hjem. Og den har hellere ikke været af siden :-)

  Deltag i min giveaway, hvis du har lyst!

  Juststyle-blog.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Genbrugen har altid et eller andet dejligt. Fin blog i har jer, er helt vild med jeres billeder!

  SvarSlet