9.7.11

Friday

At flytte hjemmefra er lidt noget mærkeligt noget. Er det ikke ret åndssvagt, at noget af det der føles mest mærkeligt, er at købe ind helt selv? Det føles virkelig voksen-agtigt, selv at skulle sørge for at køleskabet er fyldt. Men jeg elsker at bo i byen også selvom jeg ikke kan have mit vindue åbent om aftenen, uden at høre enten sirener, glade og fulde mennesker eller brian der har de syge højtalere i sin bil og lige synes alle skal høre med, når han spiller noget sejt techno med nedrullede vinduer. Og jeg knuselsker mit lyse og fine værelse, der ligger helt rigtigt der i byens skød. Og er mit helt eget. I hvert fald for nu. Det er sgu både lidt dejligt og lidt mærkeligt det der med at flytte hjemmefra. Men mest dejligt, tror jeg.

11 kommentarer :

 1. det glæder jeg mig også til, hehe :)

  SvarSlet
 2. Meget smukt skrevet. <3

  // www.goldenfashiondreams.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint, men underligt at læse. Underligt, fordi jeg selv står i samme situation: at skulle flytte hjemmefra. Jeg er lidt skræmt, men jeg glæder mig også.

  SvarSlet
 4. Åh, et fint billede. Jeg var også meget i tvivl, da jeg stod i min første lejlighed helt alene, om jeg havde truffet det rigtige valg. Men det er jeg sikker på efterhånden, og jeg skal aldrig hjem og bo igen. Det er fantastisk at have noget, der kun er éns eget, som man kan pynte og rydde op i og fylde med duften af lækker mad. :)

  SvarSlet
 5. Selvom det kan være hårdt at skulle til at tage ansvar og væk fra sine sikre, beskyttede rammer og ud i verden og stå på egne ben, er det noget som også er spændende og vi er nysgerrige overfor. Jeg har gerne ville flytte hjemmefra og indrette en lejlighed i lang tid, da jeg har to brødre, der flyttede hjemmefra for længe siden. Jeg er selv 19 år. Det må vente lidt endnu. Men jeg glæder mig :)

  SvarSlet
 6. Spændende mona, kan godt forestille mig det. det skal du nok blive rigtig glad for, man skal bare lige vende sig til det :-) hehe.
  forresten, hvor er din lækre bluse fra?

  SvarSlet
 7. Du har fuldkommen ret.. Jeg kan huske, da jeg flyttede hjemmefra, var jeg slet ikke parat. Eller jo, jeg var jo skrevet op til en studiebolig og fik beskeden få dage før, at nu kunne jeg flytte ind. Det hele gik så stærkt, så jeg nåede slet ikke at nyde de sidste dage hjemme hos mine forældre, før jeg officielt var udeboende. Jeg havde besøg hele tiden i starten, men den første nat alene i sin nye lejlighed giver en sjov mavefornemmelse. "Nu bor jeg ikke længere sammen med mor og far". På den ene side er det bare dejligt befriende, men på den anden side indser man, hvilke gode ting ens forældre gjorde for én. Eller det gjorde jeg i hvert fald :D

  SvarSlet
 8. Glæder mig egentlig til at flytte hjemmefra, men et eller andet sted, så gør jeg heller ikke. Vil helt sikkert komme til at savne, når jeg forlader reden, min mors ivrige stemme, om at jeg skal op, og alt det der. Men set på den anden side så tror jeg det bliver fandens fedt at få sit eget, HELT eget..

  Forresten, jeres header .. Jeg er helt vild med den! Hvad hedder jeres skrift til den?. Knuser

  SvarSlet
 9. Fedt billede!

  fashionincopenhagen.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Elsker billedet!
  rigtig smukt skrevet (:


  thewallsaroundus.blogspot.com

  SvarSlet