2.5.11

Today

Det nye Cover, den lækreste lille kage og en glad pige der glæder sig ufatteligt til om et par dage, hvor hun drager på mini-eventyr i Paris med familien og en sød Rikke.. Det er min første gang i byernes by, så er der nogle steder i Paris (udover de mere oplagte sightseeing mustsees) vi bare må nå omkring?

I'm a really happy girl, because im going on a mini-adventure to Paris in a couple of days with my family and Rikke.. It's my first time in Paris, so are there any places (besides the more obvious sightseeings) that we should stop by in Paris?

22 kommentarer :

 1. Sacra Ceur, eiffeltårnet(især om aftenen!), La défense, Champs Elysées, osv!!:)

  SvarSlet
 2. Helt sikkert Marais! tjek de her indlæg på min blog for finde steder der:

  http://nemesisbabe.blogspot.com/2010/08/vintage-i-paris.html

  http://nemesisbabe.blogspot.com/2010/08/rue-des-rosiers.html

  knus, Marie My fra www.nemesisbabe.blogspot.com

  SvarSlet
 3. bogbutikken shakespear overfor Notre Dame. Super lækker butik, med gamle genbrugs engelske bøger. den er helt klart det værd ;)

  SvarSlet
 4. Lidt som inspirationsbilleder :-)

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. The second photo is beautiful!

  http://fashiablee.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Er næsten lige kommet hjem fra en fantastisk tur til Paris! Jeg vil anbefale dig den hyggelige gågade; Rue Vieille du Temple, hvor der ligger et hav af spændende cafeér, med et helt fantastisk liv om aftenen, super fede butikker som American Vintage, Sita Murt, Karl Marc John, American Apparel, Comptoir des contonniers o.s.v. OG en mega fed pizza restaurant som hedder 'Pink Flamingo' med specielle og meget lækre pizzaer :)
  ...
  {Jeg ved selvfølgelig ikke om det er noget for dig! Men nu ved du det i hvert fald} :)

  SvarSlet
 8. Laekre maerker samlet i BonMarché stormagasinet eller rue de Passy.

  Husk man kan booke Eiffeltaarnet online og undgaa koe - Hvis I skal paa Louvre, saa brug indgangen ved Porte des Lions eller gennem indkoebscentret, Carrousel du Louvre saa undgaar man ogsaa mega koe.

  Lise
  www.detskalsmageafnoget.blogspot.com

  SvarSlet
 9. What lenses do you use for your Canon?:)

  SvarSlet
 10. Sacre Cæur og malerkvarteret der ligger lige i nærheden er parisisk kunstnercharme når det er allerbedst. Og ellers skal du/I bare lade jer forføre af de parisiske fortorvscaféer, de små gader og fine butikker. I kan ikke undgå at få dejlige oplevelser :)

  Og så ville jeg uden tvivl hapse en maccaroon el fem ;)
  God tur!
  MUMS

  SvarSlet
 11. pretty photos! hope you have fun in paris, im so jealous!

  http://jadedsights.blogspot.com/
  xx

  SvarSlet
 12. I nærheden af Notre-Dame ligger en bogbutik, som hedder Shakespeare & Co. - den bliver du nødt til at se. Det er Paris' ældste (engelske) bogbutik, og Hemingway besøgte den tit i sin tid. Der er gamle, smukke engelske bøger fra gulv til loft, og stemningen er fantastisk!

  SvarSlet
 13. Åh, mange tak for alle de fine forslag! Shakespeare og Co. står allerede på listen over fine steder der er værd at smutte forbi, ligesom nogle af de andre forslag også gør. Men hvor dejligt med en masse inspiration, så tusind tak!

  Tabitha - 17-85 mm (:

  SvarSlet
 14. Elsker paris! har været der to gange. vi plejer at tage til små markeder, sidste gang var der en markedsplads i området omkring Sacra Ceur, det er ihvertfald værd at besøge. elsker hele atmosfæren omkring det sted (:
  god tur, håber i får det rigtig hyggeligt!

  thewallsaroundus.blogspot.com

  SvarSlet
 15. I er nødt til at spise på "Chez Janou". Det mest fantastiske sted, meget parisisk, lokalt og til at være med i pris. Husk at bestille bord :)

  http://www.chezjanou.com/

  SvarSlet
 16. Nice photos,and have fun in Paris!

  SvarSlet
 17. aah i just came home from paris yesterday! an amzing vintage store is freep 's' star at rue de la verrerie 61 and another one a few streets away at rue sainte croix de la bretonnerie 8. they have a lot of clothes and very cheap! dresses for about 10 euros, levi shorts for 5 euros etc.. have fun!

  SvarSlet
 18. Prøv så vidt muligt at komme ind på nogle små hyggelige side gader. Der er ofte en masse spøjse butikker og hyggelige caféer, det er der den rigtig Pariser ånd gemmer sig. De steder der endnu ikke er blevet inficeret af materialisme og turisme :-)

  http://alongthewayblog.blogspot.com/

  SvarSlet
 19. Øhmm fandt jeres blog for rimlig lang tid siden og i har jo aldrig nye indlæg come on bloggen er jo fed, men den mister altså lidt af sej-heden hvis i ikke snart blogger lidt :( i er jo to?? :D

  SvarSlet
 20. cute blog, so lovely!
  follow me :)

  SvarSlet
 21. Kamilla - Tak, vi havde en fantastisk tur! Sacre Coeur er i den grad et magisk sted.

  This Fashion Lark - Thanks so much!

  Anonym - Vi nåede desværre ikke at spise der, men hjemmesiden ser i sig selv vildt fin ud, så det var lidt ærgeligt.

  Rania - Thanks!

  Indieberry - Oh, actually we wanted to go by free p star, but didn't make it. But we went to another vintage shop - we will make a post about it!

  Ida Marie - Du har helt ret, vi fik heldigvis fine doser af begge dele (:

  Anonym - Arh, det er nu lidt overdrevet at sige at vi aldrig laver nye indlæg. Men vi har selvfølgelig været fraværende i de dage vi har været i Paris, men så er der jo masser af læks indlæg på vej om det bl.a. Du kan jo læse med hvis du har lyst (:

  Tanja-Mia - Thanks (;

  SvarSlet