10.5.11

Paris day one

Som lovet er her det første indlæg om Paris. Smukke Paris der tog mig fuldstændig med storm, med dets travlhed, mangfoldighed, lamslående skønhed og fuldstændig overdådige arkitektur. Tænk at vokse op i så smuk en by.

Her er billeder fra den første dag, hvor vi ankom til hotellet ved fire-tiden efter (hvad jeg går ud fra var) en meget parisisk taxa-tur fra lufthavnen og igennem Paris gader, hvor vi bl.a. lærte en del franske bandeord og påkørte en knallert i et kryds. Næsten med det samme begav vi os ud i byen og gik langs Seinen. Vi endte lidt ironisk på en italiensk restaurant til aftensmad, men det gjorde ikke så meget, for maden var rigtig fin og desserterne utroligt flotte. Der var meget travlt, men det er vel også en del af charmen ved Paris. Under hele vores ophold var vejret helt fantastisk - ikke en dråbe regn faldt og solen skinnede som besat og graderne viste langt over de 20 hen imod de 30, vil jeg tro. Trés belle!
Der vil også komme indlæg om dag to og tre, og nok også et lille indlæg om en fin vintagebutik vi nåede at besøge og de (ganske få) køb vi fik gjort os. Franske kindkys herfra.

8 kommentarer :

 1. Flotte billeder :-D Og især effekten du har lagt over billederne er perfekt til pariser stemning :-D

  SvarSlet
 2. elsker billederne (:


  thewallsaroundus.blogspot.com

  SvarSlet
 3. riiigtig fine billeder. er rigtig misundelig på den fine fletning også. har luksusproblemet at mit hår er for tykt til sådan nogle fine ting :(

  SvarSlet
 4. Jeg er virkelig misundelig på turen!

  SvarSlet
 5. Mange tak (:

  Sofie - Paris er også helt vild. For lige at svare på dit spørgsmål (som er blevet slettet af blogger) omkring kagen i forrige indlæg, så jo, den er fra xocolatl. Jeg tror faktisk jeg har set dig engang nede i byen? hæhæ (:

  SvarSlet
 6. STUNNING!!
  Jeg har også selv lige været i Paris, og jeg blev også taget med storm.. Byen er så fantastisk og smuk!


  /n

  http://apinkcar.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. Sikke lækkert hår <3

  - Anne

  SvarSlet