30.5.11

Idyllic

Vejret er helt fantastisk (er det også det hos jer?), så vi besluttede os for at tage på mini-roadtrip til en lille by ikke så langt væk. Den var fin og hyggelig og ret sød i sådan noget solskin som idag. På vejen tilbage stoppede vi ved en af de små boder, der lå ud til vejen, hvor man kunne købe jordbær. De der boder minder mig simpelthen så meget om barndom og sommer i Danmark. Og det er nu meget rart.

15 kommentarer :

 1. Virkelig fine billeder!
  Hvilket kamera har I? :)

  SvarSlet
 2. Hvordan laver du den fede "old" effekt på dine billeder? :)

  SvarSlet
 3. Igen - fantastiske billeder. Jeg er faktisk også interesseret i, hvilket kamera du bruger, for er ved at kigge på et selv - og sikke en jungle det er.
  Kan du anbefale det du har, og er det brugervenligt? :)

  SvarSlet
 4. Sikke nogle hyggelige billeder!
  Elsker dine solbriller :-)
  Og mums, de ser lækre ud de jordbær.

  xx

  SvarSlet
 5. mmh, bliver helt i sommer humør! :)

  SvarSlet
 6. fed fed fed blog (-:

  kig forbi min

  - http://clarasoendergaard.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. Hold helt op hvor skønt, tag mig med ;O

  SvarSlet
 8. Ohh, det ser jo simpelthen fantastisk ud. Man bliver helt lykkelig af at kigge på det!

  SvarSlet
 9. Vidunderlige billeder. Jeg kan næsten mærke vindsuset i mit hår og skumsprøjtene i mine øjne :) Vejret er også fantastisk herinde i byen, der er bare ikke ligeså mange måder at nyde det på.

  Joanna: Jeg tror, hun bruger programmet Toycamera Analogcolor, der kan man nemlig sætte forskellige lækre filtre og farver på sine billeder, du kan prøve at google det. :)

  SvarSlet
 10. Anonym - Tak! Jeg bruger et Canon 600D og Rikke har et Nikon, jeg er dog ikke helt sikker på hvilken model.

  Joanna - Som Sarah siger, er det Toycamera Analogcolor jeg bruger (:

  Rikke'M - Mange tak! Det er et Canon 600D. Jeg har brugt det ca. den sidste måneds-tid, så det er også et forholdsvist nyt kamera for mig selv. Jeg synes det er meget brugervenligt og ret let at gå til - selvfølgelig handler det jo også om, at bruge tid på at sætte sig ind i dets mange funktioner og det har jeg slet ikke gjort nok endnu. Men helt klart et anbefalelsesværdigt kamera (: Du har ret, det er jo lidt en jungle, at finde rundt i - og jeg er slet ikke ekspert på området, desværre. Håber du finder ud af det!

  Sarah - Hæhæ, mange tak Sarah. Jeg er glad for at stemningen når dig.

  Og mange tak for alle de fine og søde kommentarer fra jer andre også..

  SvarSlet
 11. Jeg er simpelthen blevet så afhængning af jeres blog, den er så gennemført! Alt er tænkt igennem til hver eneste lille detalije! jeg bliver så glad når jeg ser et nyt indlæg, der er bare en eller anden stemning over jeres blog, der bare siger til mig "ligeglyld havd klarer vi den sgu, lev livet mens du har det!" Ja sådan for jeg det når jeg besøger jeres blog, ens dag bliver lige 2% mere lykke agtig...og besøger man jeres blog ligeså meget som jeg gør, jaaaa så bliver man pænt mange % "øjebliks-lykke" ramt i løbet af en dag, og "øjebliks-lykke" er noget af det bedste jeg ved! YOUR BLOG IST SIMPLY JUST A LITTLE PIECE OF HEAVEN.

  SvarSlet
 12. Rigtig rigtig lækre billeder!
  Lækker blog også. Stilfuld.

  // AnnSophy

  SvarSlet
 13. Wow lækre billeder og cool blog :D

  hilsen
  lafilleetsavie.wordpress.com

  SvarSlet
 14. Anonym - Hold da op, nogle utroligt søde ord.. Virkelig af hjertet tak for al rosen, vi blev begge meget glade da vi læste det. Tak!!

  Anne Sophie og Lafilleetsavie - Mange tak!

  SvarSlet