1.5.11

Goodnightgoodmorning

Blogspot, html-kode og bloggerdesign har drevet mig til vanvid de sidste tre-fire timer (en lille tak til Sarah bør der lige snige sig ind her, for tålmodighed og hjælpsomhed). Jeg valgte på et tidspunkt mellem klokken et og to at starte næsten helt forfra med vores layout og lave det én gang til, for det var åbenbart det der skulle til før vi to kom overens. Altså mig og html-koden. Og alt det andet blogspot-noget. Jeg er ikke sikker på, at det her er det endelige layout, men nu vil jeg i hvert fald krybe under dynen og lade hovedet ramme puden. Godnat..

PS. Billederne er ret meget ude af kontekst, men de er så fine, at jeg selv her midt om natten i mit nattøj, kan mærke sommeren igennem dem.

9 kommentarer :

 1. the second photo is wonderful. there is a story. i love it.

  finally hatachi

  SvarSlet
 2. Hey, jeg har et spørgsmål: hvordan gør du selve post-feltet så bred som du har det? Jeg kan nemlig ikke gøre mit bredere end 1000px, hvilket jeg ellers mega gerne ville!

  knus, Marie My fra www.nemesisbabe.blogspot.com

  ps. det er nogle super fine billeder!

  SvarSlet
 3. hvor er billederne fra? det er altid smart at give en kilde, når man ikke har retten til billederne...

  SvarSlet
 4. Marie My - Åh, jeg er ret dårlig til det med html-kode. Men min outerwrapper er 1025px og min sidebar 190px. Ved faktisk ikke præcis hvad det er der gør, at jeg kan få den så bred. Men tror det har noget med forholdet ml outerwrapper og sidebar at gøre. Håber du finder ud af det, også selvom jeg ikke er til så megen hjælp!

  Anonym - Selvfølgelig er det det, men dem her kan jeg ikke huske hvilken side jeg har fra, så derfor ingen kilde. Du siger bare til hvis du ved det, så skriver jeg det gerne på (;

  SvarSlet
 5. wow these photos are so beautiful!!

  http://fashiablee.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Jeg synes, det ser super godt ud herinde :)

  marie my: Der er en guide her til hvordan man gør bloggen bred:
  http://www.bloggersentral.com/2010/04/template-designer-how-to-change-column.html

  /Anna

  SvarSlet
 7. Anna - Mange tak (: Og så fint at du lige kunne hjælpe med en guide til Marie My.

  SvarSlet
 8. lækkert design. Har også selv lige været i gang med en kæmpe make-over på min.

  vh
  Mathias

  SvarSlet